“Ik ben geprogrammeerd om te winnen”

Klinkt goed he. En lekker makkelijk, want ik win altijd.

Niet dat ik zoveel aan wedstrijden meedoe, die tijd is geweest.
Maar in het leven voel ik mijzelf een winnaar, ik geniet van iedere dag en ik ben precies waar ik wil zijn. Dat besef en dat gevoel is “winning”. Dat gevoel wil ik anderen ook kunnen meegeven en dat doe ik al in mijn trainingen met de paarden en de roofvogels.

Vorig jaar ontwikkelde ik daarom het online C.Y.M. programma wat op dit moment als een rode draad door de opleidingen van onze BSTC opleidingstrajecten loopt om (langdurig) werkzoekenden een garantie naar een nieuwe baan te geven. C.Y.M. staat voor Control Your Mind. Want als jij leert om je gedachten de baas te zijn kun je jezelf programmeren als een winnaar. Je kunt dan je doelen behalen en je potentieel gaan gebruiken to the max!

Ik ben supertrots op dat programma, maar er miste iets voor mij.

Online ondernemen is leuk maar ik hou van persoonlijk contact met mensen, ik vind het geweldig om de groei en de ervaringen van mensen met eigen ogen te zien.

Ik laat het mensen al zien tijdens een sessie equi coaching met de paarden en ik laat mensen zichzelf winnaars voelen tijdens een sessie leiderschap met roofvogels. Het is machtig om te zien wat er tijdens dit soort sessies met mensen gebeurd en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit mag doen.

Omdat ik veel gevraagd wordt door bedrijven van yoga groepen van 10 personen tot grote managementteams van 50 personen van corporate bedrijven om een op maat sessie te geven met de paarden of roofvogels, besef ik hoe waardevol de sessies zijn. De kennis die ik heb uit het bedrijfsleven, als wolvengedrag expert, uit de equi coaching en van de roofvogels hield ik allemaal apart van elkaar. Zonde!

Waarom zou je waardevolle kennis voor jezelf houden?

Het online C.Y.M. programma is waardevol voor mensen en succesvol, midden januari 2019 is er al bekend dat er al bijna 200 deelnemers zijn die dit programma zullen gaan volgen. Een programma wat je inzichten geeft en je leert hoe je de balans bij jezelf vindt en kunt behouden. En als je de stappen volgt en integreert in je leven en je alles leert over natuurlijk leiderschap, wat in iedereen zit.

Een kleine maand geleden tijdens ‘thinking time’ met mijzelf viel het kwartje… Als ik alle kennis nu eens ging bundelen. Als ik nu de kennis aan mensen geef en daarbij de ervaringen verkoop? Want de trainingen die ik geef met paarden en roofvogels zijn eigenlijk geen trainingen of workshops. Het zijn ervaringen die ik meegeef.

Het mooie met ervaringen is, die blijven hangen, die worden niet snel vergeten.

Je hoeft niet naar Mongolië om Eagle hunters te zien en dan pas het besef te krijgen en met eigen ogen te zien hoe mooi natuurlijk leiderschap is. Je kunt de samenwerking van Natuurlijk leiderschap en natuurlijk leiderschap zelf ervaren en het toepassen in je eigen leven door mijn nieuwe programma C.Y.M. pactmember.

Een programma wat winnaars gaat creëren.
Het start 4 maart, duurt 3 maanden, heeft wekelijkse lessen en 3 ‘live’ trainingen waarvan ook met paarden en roofvogels.
Er zijn maar 20 plekken beschikbaar.