Wolven doen het en zijn er zeer succesvol in.
Roofvogels doen het en zijn er zeer succesvol in.
Paarden doen het en zijn er zeer succesvol in.

Deze dieren zijn mijn mastermind.
Zij combineren intuïtie met strategie en zijn succesvol.

Intuïtie + Strategie = Magic

Run jij jouw onderneming al met bedrijfsintuïtie?

Funnels bedenken, bedrijfsstrategieën uitzetten, gegevens kopen of verzamelen, richten op nichemarkten, om een succesvol bedrijf te runnen worden deze punten veel genoemd als belangrijke en cruciale factoren.

Maar mijn inzien is logica alleen niet voldoende.
Harde feiten liegen niet dus cijfers en statistieken ook niet, maar als je deze gaat combineren met innovatie en intuïtie kun je dingen in je business versnellen.

Het gebruik van je intuïtie kan je helpen een juiste beslissing te nemen.
Daarnaast denk ik dat het heel belangrijk is dat bedrijven mee evolueren met deze tijd.
2020 een nieuw tijdperk.

We laten een tijdperk achter waar één op de zeven werknemers klachten heeft die wijzen op een burn-out. Laten we dat ook echt achter? Of gaan we op dezelfde voet door?

Deze week sprak ik meerdere ondernemers die interesse hadden in mijn Control Your Mind programma wat gaat over het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap met behulp van mijn kennis over wolven en hun gedrag, en in combinatie met equicoaching dagen met de paarden en leiderschapstrainingen met roofvogels.
Deze ondernemers waren hun innerlijke rust kwijt of zaten tegen een burn out aan.
Zij willen leren hoe zij innerlijk in balans blijven tijdens het runnen van een onderneming in combinatie met hun privé leven en om aan die doelen en dromen te blijven werken.

Vooral op Instagram zie ik een groots spiritueel ontwaken voor mannen en vrouwen over de hele wereld. Hier en daar wordt er een beetje in doorgeslagen maar it’s all good.
Mensen zijn in ieder geval weer op zoek naar hun kern en willen innerlijke balans. En dat is mooi!

Maar hoe zit het met het bedrijfsleven?
Is het bedrijfsleven ook bezig met innerlijke balans?

Ik kan geen onderzoek vinden dus ik weet de cijfers niet, maar dat steeds meer mensen mediteren en er bekend mee zijn daar hoef ik geen concrete cijfers voor aan te leveren.

Alleen op het werk praat je er niet over en slaan we zelfs pauzes over vanwege drukte, deadlines en stress op het werk.
Maar wat zegt je intuïtie hierover als we op deze manier doorgaan met ons energiemanagement?

Samen met de populariteit van yoga, retraites, meditatie en life-coaching is er een spirituele verschuiving gaande. En ik denk dat medewerkers daardoor niet langer alleen zoeken naar goede salarissen en geweldige voordelen en emolumenten maar zijn er nog meer belangrijke factoren bij het selecteren van een baan. Zoals een zinvolle arbeidsrelatie, maar ook ontspannen werkomgevingen, motivatie voor taken en persoonlijke ontwikkeling is enorme belangrijke factor geworden.

Het bedrijfsleven evolueert, het enige wat je kunt doen is mee evolueren. En door je intuïtie aan je bedrijfsstrategie toe te voegen pak je direct een grote voorsprong op concurrenten die weigeren te veranderen.

Af en toe lijken we wel in een cc’ cultuur beland te zijn en is er een informatie overbelasting aan alle kanten. Gegevens, cijfers, cc mails jungle.

Wil je verandering in de jungle van gegevensverzameling, ga gebruik maken van je intuïtie. Het gebruik van intuïtieve gedachten kan je helpen je zakelijke besluitvorming te versnellen en dit leidt dan weer tot een gelukkigere werkplek.

Neem gewoon wat meer tijd om te voelen.
Onze intuïtie is erg belangrijk bij het nemen van beslissingen, samen met de juiste en voldoende gegevens, de strategie.  Het gebruik van intuïtie als een belangrijk hulpmiddel in ons zakelijke arsenaal kan veel meer deuren voor de toekomst openen.

“The leading wolf is not the leader because of his strength or looks. But because of his personality.”

Naar je intuïtie leren luisteren is een belangrijk onderdeel van mijn Control Your Mind programma. Wil je meer weten wat dit programma exact inhoudt check:

%d bloggers liken dit: