Ontwikkelingsmoeheid

Na het lanceren van mijn nieuwste programma Control Your Nature, kreeg ik (naast aanmeldingen) veel reacties in de trant van; “ik ben persoonlijk ontwikkelingsmoe”, “ik wil het zelf nu eens kunnen heb al zoveel geleerd”, “ik weet niet goed of dit bij mij past”, “ik vind de investering te veel”.

Alle reacties die ik heb gehad heb ik goed gelezen en op mij in laten werken. Net zoals ik bij iedere aanmelding mega dankbaar ben geweest en een gat in de lucht heb gesprongen.

In de afgelopen jaren Miss Mindset ben ik vol in de persoonlijke ontwikkeling gedoken en heb veel kennis opgedaan, cursussen en opleidingen gevolgd. NLP, hypnose, spirituele ontwikkeling, psychologie, mindset, voeding en sporten. Dit in combinatie met mijn kennis als gedragsexpert en over natuurlijk leiderschap en de wetten van de natuur heb ik dit in een prachtige en unieke combinatie weten te mixen. Uniek omdat ik mijn lessen combineer met ervaringen met paarden, roofvogels en wolven. Naast dat ik veel geleerd heb, heb ik veel bevestigd gekregen dat alle wijsheid al in mij zat. Ik voelde dit als kind al maar ik wist nooit de vertaalslag te maken. Door de inspiratie en leringen van de meesters is mij dit gelukt.

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit voor mij. Ik heb dan al ruim vijf jaar eenzelfde mentor.
Een boeddhistisch en spiritueel leraar, psycholoog en integraal therapeut, alles in 1. Ik begon met twee wekelijkse 1:1 sessies en na twee jaar veranderde dit in maandelijkse 1:1 sessies.

Naast deze maandelijkse 1:1 sessies doe ik zo goed als iedere maand iets aan mijn persoonlijke of spirituele ontwikkeling door deel te nemen aan een retraite dag, masterclasses of online cursussen. Inmiddels ben ik al een jaar bezig aan mijn studie psychologie. Ik investeer maandelijks een bedrag in kennis vergaren en mijn ontwikkeling waar je ook een maandelijks city trip weekend voor kan doen en in de suite van een ***** hotel kan overnachten.

Hierdoor blijf ik op koers, blijf ik geïnspireerd en leer ik iedere dag meer. Ik doe dit ook omdat ik de beste natuurlijk leiderschapsexpert wil worden. Ik doe dit om mijn klanten het beste te kunnen leveren. Ik doe dit omdat ik zo enorm de behoefte voel om natuurlijk leiders wakker te maken en ze op koers te houden. Zodat je jouw missie kan leven.

Juist daarom ben ik trotser dan ooit op het programma Control Your Nature, mijn eerste jaarprogramma.
Een heel jaar lang maandelijkse online live sessies, een intensieve en lifechanging live dag met enorm veel roofvogels, een online academie vol met waarde. Je krijgt motivatie, inspiratie, sturing en training en prachtige lessen voor het leven.

Het programma is zelfs zo ontwikkeld dat het gebruikt kan worden voor een opleidingsbudget binnen een organisatie, individueel opleidingspotje of een scholingsbudget.

Control Your Nature, leven en ondernemen volgens de wetten van de natuur.