Sandra Hollaar

AKA Miss Mindset

Serie ondernemer

Inspirerend spreker & Leiderschapsexpert

Business Mentor

Geeft leiderschapsactivatietrainingen met paarden, roofvogels en wolven

Sandra Hollaar is een ondernemer met een levensmissie om ondernemers en hun teams weer te verbinden met de wetten van de natuur en hun natuurlijk leiderschap. Ze is bedenker van de leiderschapsprogramma’s Control Your Mind, Control Your Nature, Code of the wolf en is eigenaar van meerdere ondernemingen.

Zij leert je winnen, schakelen in energie en je regels te breken.
Sandra wordt vergeleken met een coach maar in werkelijkheid neemt zij je mee op reis in jezelf en combineert dat met intensieve ervaringen met haar paarden, roofvogels en wolven.

“15 jaar lang heb ik een groot bedrijf gerund in de arbeidsbemiddeling en het zakelijke spel met succes gespeeld. Deze kennis heb ik inmiddels gekoppeld aan mijn werk als gedragsdeskundige in het leiderschapsgedrag van paarden, roofvogels en wolven en vertaal dit naar de gedragspsychologie van mensen.
Al vanaf jongs af aan wilde ik met paarden, roofvogels en wolven zijn. Ik zag de balans bij deze dieren die mensen zo kwijt kunnen zijn. Ik zag hun zuiverheid, helderheid, winnaarsmentaliteit en het leveren van high performance in het behalen van hun doelen maar ook in het behouden van hun innerlijke balans. Ik zag in hun waar, puur en zuiver leiderschap.”

“Door het langdurig samenwerken met de paarden, roofvogels en wolven voel ik mij een winnaar, een regelbreker, een inspirator, een drijvende kracht, een pure leider, een rolmodel en een levenskunstenaar.”

“In mijn klanten zie ik leiders die puur en zuiver willen zijn en blijven. Ik zie en voel hun passie, hun gedrevenheid op een laag waar de maatschappij nog niet weet dat het op deze laag zo intens kan voelen of gewoonweg niet weet hoe daar te komen. Ik zie al hun potentie. Ik zie al hun wijsheid. Hun zuiverheid. En om al deze elementen in zichzelf te unlocken zijn ze bij mij aangekomen. Om oude verhalen te vernieuwen. Om zielscontact te maken. Om te leren van natuurlijk leiders. Om de wetten van de natuur te integreren in hun leven, in hun bedrijf. Om de ware identiteit in zich weer te laten spreken. Hun talent weer volledig te gaan benutten. Hun kracht weer te voelen en te optimaliseren. Om hun dromen te realiseren. Om hun stem weer te laten horen, om hun nieuwsgierigheid weer te prikkelen, om hun moed weer te voelen, hun waardigheid en om hun eigen keuzes weer te maken.”

Ik ben Sandra Hollaar, wie ben jij?