Let’s sit with winners, the conversation is different.

Our founder

Onze oprichter Sandra Hollaar is een visionaire ondernemer die zich toewijdt aan het herstellen van de verbinding tussen ondernemers en teams met de wetten van de natuur en hun natuurlijk leiderschap. Ze neemt haar klanten mee op reis naar zelfontdekking. Haar levensmissie is om jou te leren winnen. Sandra is een mentor in natuurlijk leiderschap die je meeneemt op een diepgaande innerlijke reis en integreert deze ervaringen met haar paarden, roofvogels en wolven in verschillende leiderschapsprogramma’s.

Haar unieke aanpak combineert jarenlange ervaring als succesvol ondernemer met haar passie voor het bestuderen van het leiderschapsgedrag van paarden, roofvogels en wolven. Ze vertaalt deze inzichten naar de gedragspsychologie van mensen en helpt leiders hun potentieel te ontsluiten, hun innerlijke balans te behouden en puur en zuiver te blijven.

Sandra’s klanten zijn leiders die verlangen naar puurheid en zuiverheid in hun leiderschap. Ze worden aangetrokken door haar passie, gedrevenheid en inzichten op een diepgaand niveau waar de maatschappij vaak niet bewust van is. Als jij een leider bent die op zoek is naar een nieuwe benadering, om oude verhalen te vernieuwen, zielscontact te maken en te leren van natuurlijk leiders, dan ben je bij haar bedrijven aan het juiste adres.

Sandra nodigt je graag uit om de wetten…

Neem contact op