If you can dream it, you can do it!

Mijn naam is Sandra Hollaar, ik ben al ruim 13 jaar ondernemer en actief of actief geweest in diverse branches. Er is altijd een rode draad die door mijn ondernemingen loopt en ervoor zorgt dat alles met elkaar verweven blijft. Die rode draad is Natuurlijk leiderschap.

De naam Miss Mindset heb ik gekregen toen ik in een theater sprak over mijn reis als ondernemer voor een groep van 250 vrouwelijke ondernemers. Het was mijn eerste grote sprekersklus en de zaal ging los. Ik leerde deze ondernemers kansen en mogelijkheden zien. Want die zijn er altijd en overal.
Naast lezingen over natuurlijk leiderschap voor ondernemers geef ik ook leiderschapstrainingen met roofvogels en paarden. Dit geef ik aan zowel (management)groepen als 1:1 trainingen voor particulieren.

Ik leer mensen weer in contact komen met hun natuurlijk leiderschap, in contact te komen met hun innerlijke kern om van daaruit met innerlijke rust en balans hun doelen te gaan behalen.

Naast deze trainingen geef ik ook on- en offline trainingen in natuurlijk leiderschap voor hondeneigenaren binnen mijn onderneming Trainingcenter Dutch Dog. Ik ben gedragsdeskundige in hondengedrag en kynologisch instructeur en run het bedrijf Trainingcenter Dutch Dog. De wolf heeft altijd mijn aandacht gehad en is het fundament van deze onderneming, ik ben mij gaan specialiseren in wolvengedrag.

Zowel in het wolvengedrag in de roedel, het kudde gedrag bij paarden als in de focus en doelgerichtheid bij roofvogels inspireerde mij een algeheel ding wat wij mensen vaak kwijt zijn. Het natuurlijk leiderschap, het handelen vanuit onze innerlijke kern onze puurheid en het ondernemen of samenwerken met dit als fundament.
Daar heb ik mijn missie van gemaakt en een programma en diverse trainingen over ontwikkeld.

Control Your Mind

Een exclusief 3 maanden traject met wekelijks nieuwe lessen, werkboeken en videomateriaal in de online Miss Mindset Academy ondersteund met iedere maand een live dag waarin de deelnemers werken met paarden en roofvogels om de impact van hun natuurlijk leiderschap te laten ervaren en echt te laten voelen.
Deze unieke ervaringen met de dieren maakt dit programma uniek en zeer succesvol.

Lees hier meer over het Control Your Mind traject.

High Impact Mentorship

Een 1:1 mentorship traject voor ondernemers die willen groeien vanuit natuurlijk leiderschap. Ondernemers die een sterk bedrijfsfundament neer willen zetten. Een sterk team om zich heen wil hebben. Die doelgericht en vol focus een prachtige onderneming op de kaart wil zetten. Dit programma is geen vastomlijnd traject en wordt alleen aangegaan op aanvraag.
Wil je graag een persoonlijk gesprek hiervoor inplannen, mail.