If you can dream it, you can do it!

Mijn naam is Sandra Hollaar. Ik ben ondernemer, run 4 verschillende ondernemingen in zeer uiteenlopende branches die op de één of andere manier toch weer enorm met elkaar verweven zijn.

Ondernemen doe ik al ruim 12 jaar.
Overal zie ik kansen, overal zie ik mogelijkheden. En ik geniet enorm van het leven, ik haal er alles uit en geniet van iedere dag. Dat gun ik anderen ook. Ik vind het geweldig om te ondernemen en ik doe dat met passie, een juiste mindset en focus. Doordat ik een team van A-players heb in mijn onderneming TC Works met in totaal 6 vestigingen door Nederland, heb ik de mogelijkheid gegrepen om ook van mijn andere bedrijven succesvolle ondernemingen te maken.

Ik geef on- en offline trainingen als hondengedragstherapeut. De wolf heeft altijd mijn aandacht gehad en ik ben me gaan specialiseren in wolvengedrag. Ik geef naast lezingen over natuurlijk leiderschap voor ondernemers ook leiderschapstrainingen met roofvogels en paarden. Dit geef ik aan grote managementroepen van corporaties tot aan kleine groepen met particulieren. Ik leer mensen weer in contact te komen met hun natuurlijk leiderschap. Omdat ik tijdens mijn lezingen grote groepen ondernemers kan inspireren en een boost mee kan geven om hun reis als ondernemer succesvol te gaan maken en hun kan leren een sprookje van hun leven te maken, heb ik in 2018 een online programma ontwikkeld.

Een programma voor iedereen, niet alleen voor ondernemers:

C.Y.M. Control your mind
Dit programma wordt door overheidsinstanties afgenomen en sinds januari 2019 is dit programma ook de rode draad door de BSTC-opleiding, ontwikkeld door TC Works. Doordat ik weet dat mijn leiderschapstrainingen zeer waardevol zijn voor mensen en ik daarvoor veel word gevraagd ben ik een nieuw programma gaan ontwikkelen waarin alles samenkomt.

C.Y.M. pactmember
Een exclusief 3-maandelijks programma voor maar 20 deelnemers met ook live-dagen, waarin ik de deelnemers laat werken met paarden en met roofvogels om de impact van natuurlijk leiderschap te laten ervaren en echt te laten voelen, want dat vind ik belangrijk en onwijs waardevol. Zo kan ik ervaringen meegeven waar mensen nog jaren later aan terug zullen denken.
Ik ga pactmembers creëren en hen leren hoe je een natuurlijk leider wordt.

Can’t wait!

De startdatum is 2 maart 2020, klik hier voor meer informatie.