Get ready to soar

Hét natuurlijk leiderschapsevent. Een dag waar je jezelf kan onderdompelen in de luxe van het landgoed en haar 14 hectare natuur, heerlijk eten, je tijdens het ochtendprogramma een impactvolle masterclass van mij krijgt in Natuurlijk leiderschap, de lessen van de roofvogels en leven en ondernemen volgens de wetten van de natuur. Je maakt tijdens deze dag afspraken met jezelf vanuit authenticiteit en verbinding met je innerlijke kern. En om alles te bekrachtigen laat ik je zelf vliegen met alle roofvogels. Van uil tot buizerd van gier tot verschillende arenden.

Lees meer

Control Your Nature

Launching soon

Lees meer

High Impact Hawk Mentorship

*private session

 

Een roofvogel doet precies wat nodig is, nooit meer. Alles wat hij doet is bijzonder effectief. Hun intuïtie is sterk en ze luisteren ernaar. Ze doen nooit iets wat niet goed voelt. In een 1:1 hawk mentorship sessie kijken we samen met de buizerds vanuit een heel zuiver helicopter view naar een project, je onderneming, hoe je je wilt voelen of naar de doelen die je wilt behalen. Je komt met een heel heldere strategie het bos uit.

Lees meer

Code of the Wolf

Speciaal voor dit programma heb ik voor selectief aantal personen een pilot live leiderschaps activerings dagen beschikbaar gesteld. Een live dag waar jij de wolven zult ontmoeten.
Ben jij klaar om de natuurlijk leider in jou te activeren?
Don’t chase, get chosen

Lees meer