Get ready to soar

Hét natuurlijk leiderschapsevent. Een dag waar je jezelf kan onderdompelen in de luxe van het landgoed en haar 14 hectare natuur, heerlijk eten, je tijdens het ochtendprogramma een impactvolle masterclass van mij krijgt in Natuurlijk leiderschap, de lessen van de roofvogels en leven en ondernemen volgens de wetten van de natuur. Je maakt tijdens deze dag afspraken met jezelf vanuit authenticiteit en verbinding met je innerlijke kern. En om alles te bekrachtigen laat ik je zelf vliegen met alle roofvogels. Van uil tot buizerd van gier tot verschillende arenden.

Lees meer

Sit with winners

In sit with winners gaan we alle menselijke conditioneringen, belemmerende overtuigingen, meningen, labels en aannames voorbij. Je leert hoe te leven en te ondernemen vanuit de wetten van de natuur. Het natuurlijk leiderschap in jou zal volledig tot activatie komen zodat jij optimaal kunt gaan presteren.

Lees meer

Control Your Nature

In dit programma ga je in een unieke online combinatie een jaar lang werken aan het creëren van het leven waar je naar verlangt vanuit de wetten van de natuur. 

Lees meer

Code of the Wolf

Het code of the wolf traject is een 1:1 leiderschapsactivatie traject voor ondernemers die de winnaar in zichzelf tot activatie willen laten komen. Die verantwoordelijkheid willen nemen en acties willen zetten op de keuzes die zij maken.

Lees meer